Bīdāmās sistēmas, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Gravtex, SIA

Jaunie Čači, "Klusā Vipinga 1" , Griškānu pagasts, Rēzeknes nov. LV-4641
Bīdāmās sistēmas , radiatoru režģi, ventilācijas režģi.

House studio, SIA

Vānes 16, Liepāja, LV-3405
durvis mājai, durvis dzīvoklim, ugunsdrošās durvis, metāla durvis, metāla durvis ar MDF, divviru durvis, bīdāmās , Bīdāmās sistēmas .

IMG Projekti, SIA

Mucenieku 25-1, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
SIA "IMG Projekti" produkti un pakalpojumi:: ✓ Durvis: Plastikāta durvis Alumīnija durvis Iekšdurvis Metāla durvis ✓ Logi: PVC plastikāta logi Alumīnija logi Koka logi Jumta logi Logu remonts un apkope ✓ Bīdāmās durvis un sistēmas: Bīdāmās durvis iebūvejamiem skapjiem Bīdāmie alumīnija logi Bīdāmie plastikāta logi un durvis ✓ Žalūzijas, insektu sieti un aizkaru stangas: Žalūzijas Aizkaru stangas Pretinsektu sieti ✓ Paceļamie vārtiBrīvi stāvošie skapji un kumodesIebūvējamie standarta skapjiModuļu virtuves mēbeles

 

INModul, SIA, moduļu telpu noma, ražošana

Rīgas 6-17a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Ella, Safetyrespect, Safety, Respect, Kolektīvās drošības sistēmas , pagaidu iežogojumi, aizsargmargu

Indeco studija, SIA

Juglas 1a-11, Rīga, LV-1024
indeco.lv, mēbeles, iNDECO, indeco studija, indeco mēbeles, virtuves mēbeles, iebūvētie skapji, bīdāmās , sistēmas , bīdāmās durvis, garderobes, skapis, mēbeles pēc individuāla pasūtījuma, mēbeļu projektēšana

Iļģuciems, SIA, būvmateriālu tirdzniecība un vairumtirdzniecība

Cesvaines 22, Rīga LV-1073
ķieģeļi, ķieģeļi skurstenim, māla ķieģeļi, silikātķieģeļi, šamota ķieģeļi, celtniecības ķieģeļi, durvju sistēmas

J.E.F., SIA

Miltiņi, "Birztalas 14" , Bērzes pagasts, Dobeles nov., LV-3732
mēbeles, ārdurvis, iekšdurvis, pildiņu durvis, projektēšana, gultas, trepes, kāpnes, skapji, skapīši, bīdāmās , sistēmas , vīna plaukti, bāra letes, galdniecības izstrādājumi, starpsienas, vienviru, divviru, stiklotas

JM Grupa, SIA, Filiāle

Kolberģis, "Kolberģis 1" , Jaunalūksnes pagasts, Alūksnes nov. LV-4350
Bīdāmās durvis, bīdāmās sistēmas . Biroja mēbeles, iekārtas.

JXTS, SIA

Purva 3, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
Bīdāmās durvju un logu sistēmas . Stikla kāpņplēksnes. Balkonu iestiklošana.

Jumburgs, SIA

Mārkalnes 10, Rīga LV-1024
sētas, žogu tirdzniecība, žoga uzstādīšana, žoga montāža, sētas uzstādīšana, nožogojums, nožogojuma sistēmas

Jungheinrich Lift Truck, SIA

Rītausmas 23, Rīga LV-1058
sīkpreču uzglabāšana, garenisku preču uzglabāšana, mezonīns, liftveida plaukti, karuseļtipa plauktu sistēmas , caurbraucamie plaukti, automātiska noliktava, plauktu apkalpošanas celtņi, RGB, bezpilota transporta sistēmas

KLZ, SIA

Ganību 21, Kuldīga, Kuldīgas nov. LV-3301
Kumodes, sekcijas, karkasu mēbeles, moduļu sistēmas , TV skapji, skapīši, Tv galdi, žurnālgaldi, žurnālgaldiņi, Apavu pakaramie, spoguļi, apavu skapji, biroju krēsli, plaukti, sienas skapji, bīdāmās sistēmas , vannas

Kalme 4, SIA, Veikals

Ezermalas 9, Liepāja, LV-3401
Piedāvājam:: ✓ Skrūves ✓ Stiprinājumi ✓ Instrumenti ✓ Celtniecības materiāli ✓ Būvķīmija ✓ Atbalsta riteņi ✓ Līmlentes ✓ Mēbeļu furnitūra Apraksts:

"Kalme 4" - 21 gada pieredze ātrā un individuālā klientu apkalpošanā. Sortiments - vairāk nekā 15 000 preču pozīciju. Nodrošina produktu kvalitāti un plašas iespējas pasūtījumiem. Skrūves, furnitūra, kniedes, naglas, eņģes, celtniecības stiprinājumi, jumtu segumi, bīdāmās sistēmas, troses, virves, siltumizolācijas materiāli Liepājā. Būvmateriāli, būvniecības materiāli Liepāja. Preču piegādes veicam uz jebkuru adresi visā Latvijas teritorijā.

1

Klikshop, SIA

Rēzeknes 3a, Rīga LV-1073
Preču sortiments:

Plašs PREČU SORTIMENTS ar ~5000 preču veidiem - labas detaļas labai arhitektūrai, DIZAINAM. Galvenie kritēriji sortimenta izvēlē: ES un DIN standartiem atbilstoša kvalitāte, tehnoloģiska saderība, stabila piegāde, serviss un garantijas, sortimenta dziļums, inovatīvi risinājumi, kā arī stilu,DIZAINA, krāsu un materiālu saderīgums. Vienotais arhitektoniskais koncepts: dizains, drošība, energoefektivitāte, komforts, ilgtspējīgums.

Ražotājs JNF piedāvā saskaņot rokturus ar durvju apdari, piedāvājot tādas iespējas kā varš, misiņš, porcelāns, tērauds, koks, āda. Pārkāpjot savas iztēles robežas.

  • 1 Durvis, logi

Konkas, SIA

Angāri, nojumes, pergolas, paviljoni!
Pērnavas 25, Rīga LV-1012
Apraksts:

Uzņēmuma „Konkas” galvenie darbības virzieni ir angāri, nojumes, pergolas, paviljoni un to aprīkojums. Mēs izstrādājam un realizējam dažādas sarežģītības projektus.

Konsol Logi, SIA

Emīlijas Benjamiņas 21, Rīga LV-1050
Bīdāmās sistēmas , bīdāmās lodžijas, bīdāmās logu sistēmas , bīdāmie logi, bīdāmas alumīnija konstrukcijas, Bīdāmas lodžijas, bīdāmās sistēmas , bīdāmas logu sistēmas , logu bīdāmas sistēmas , logi, durvis, bīdāmas

Krone IB, SIA. Būvkonstrukcijas

Daugavas 38-1, Mārupe, Mārupes nov., LV-2167
Apraksts: KRONE piedāvā stikloto alumīnija un PVC būvkonstrukciju — logu un durvju, fasāžu, virsgaismu u.c. konsultācijas, projektēšanas un montāžas darbus, kā arī esošo stikloto konstrukciju pārbūves un remontdarbus. Mūsu sniegto pakalpojumu un darbu kvalitātes garants ir vairāk kā 20 gadu pieredze, vadošie sistēmu piegādātāji un kvalificēti sadarbības partneri, zinoši un kompetenti darbinieki, profesionālas montāžas brigādes, kā arī augsta atbildības sajūta par padarīto.

Kruno, SIA, garāžu vārtu izgatavošana un uzstādīšana

Ganību 62-21, Jelgava LV-3007
Apraksts: SIA ''Kruno" nodarbojas ar privātmāju garāžu vārtu ražošanu pēc individuāla pasūtījuma, kā arī veic to uzstādīšanu, remontu, garantijas un pēcgarantijas apkopi. Tiek piedāvāti arī uzņēmumiem paredzēti vārti un automātika.

Kurzemes amatnieks A, SIA

F.Brīvzemnieka 52, Liepāja LV-3401
Apraksts: Piedāvājam dažādas kavalitātes logus, sākot no ekonomiskajiem variantiem, līdz vācu kvalitātes logiem, par ļoti izdevīgām cenām. Katra klienta vajadzības tiek izskatītas individuāli, atrodot klientam vispiemērotāko variantu. Piedāvājam bezmaksas konsultāciju un logu uzmērīšanu. Tiek nodrošināts pilns serviss – konsultācija birojā, objekta apskate un mērīšana, PVC logu demontāža, montāža, iekšējo un ārējo palodžu uzstādīšana, iekšējā un ārējā apdare, veco logu utilizācija. Garantijas apkalpošana. Piedāvājam siltinātas metāla ārdurvis dzīvokļiem. Durvis tiek izgatavotas pēc individuāliem izmēriem. Laba siltuma un skaņas izolācija. Plašā izvēlē piedāvājam dažāda veida žalūzijas: Žalūzijas diena-nakts apvieno sevī horizontālo žalūziju un rullo žalūziju priekšrocības.Var uzstādīt gan rullo kasešu žalūzijas uz loga rāmja, gan klasiskos rullo uz sienas. Horizontālās rullo un rullo kasešu žalūzijas. Pilsētas žalūzijas, kas ideāli piemērotas lodžijām. Vertikālās žalūzijas. Liepāja, Aizputē.

LRP montāža, SIA

Parka 12, Sigulda, Siguldas nov., LV-2150
Produkti: ✓ Privātmāju garāžu vārti ✓ Industriālie vārti ✓ Tērauda un tehniskās durvis ✓ Automātika ✓ Montāža un serviss Par uzņēmumu:

SIA "LRP montāža" piedāvā paceļamos garāžu vārtus, industriālos vārtus. Piedāvājumā arī durvis un logi. Montāža un serviss, piegāde, tirdzniecība. Esam Hormann oficiālais pārstāvis Latvijā. Mūsu uzņēmuma speciālisti labprāt konsultēs un ieteiks vislabāko risinājumu tieši jums.